FacebookTwitterLinkedIn

Capgemini România a implementat pentru furnizorul de servicii medicale Regina Maria un proces de transformare digitală a proceselor de managementul contractelor și de gestionare a bugetului.

Colaborarea dintre Capgemini și Regina Maria a început la sfârșitul anului 2020, cu standardizarea fluxurilor de lucru, aplicațiile de management al conținutului și eficientizarea aprobării cheltuielilor în cadrul organizației.

Capgemini este o organizație cu 325.000 de membri în peste 50 de țări. Grupul a raportat în 2021 venituri globale de 18 miliarde euro, în creștere cu +14,6% față de cifrele publicate în 2020. Creșterea organică* (excluzând impactul fluctuațiilor valutare și ale modificărilor din sfera grupului) este de 10,2%.

Serviciile digitale și cloud reprezintă aproximativ 65% din activitatea Capgemini, și s-au accelerat în mod constant pe parcursul anului, raportând o creștere de două cifre la cursuri de schimb constante. Capgemini a beneficiat și de sinergiile generate de achiziția Altran, în special pe piața Intelligent Industry. Anul trecut, compania a investit 369 milioane de euro în achiziții.

În România, compania a lansat recent un program de internship, conceput pentru studenți în ultimul an, care cunosc limbajul Java. La finalul acestui program de internship, cei mai buni participanți vor fi invitați să se alăture echipei Capgemini, anunță compania.