FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a deschis prima policlinică multidisciplinară în municipiul Sibiu, de la 1 aprilie. Rețeaua este deja prezentă în Sibiu și prin această investiție oferă 23 de specializări medicale dedicate pacienților din regiune, medici specialiști și acces complet la serviciile digitale ale rețelei.

Prima Policlinică multidisciplinară din Sibiu oferă acces la o echipă medicală de performanță, formată din peste 30 de medici, cu specializări ce acoperă: cardiologie, pneumologie, medicină internă, reumatologie, ORL, oftalmologie, dermatovenerologie, oncologie medicală, obstetrică-ginecologie, urologie, endocrinologie, ortopedie-traumatologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, gastroenterologie, pediatrie, alergologie, nefrologie, hematologie, diabet zaharat nutriție și boli metabolice, medicina muncii și chirugie generală.

Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA: „Începând cu luna aprilie completăm amprenta regională REGINA MARIA prin inaugurarea primei Policlinici multidisciplinare din Sibiu. Acest lucru confirmă angajamentul nostru de a pune la dispoziție servicii medicale de calitate, în condiții de siguranță – pentru pacienții din întreaga țară.

După deschiderea unei Policlinici on-site dedicată angajaților Continental în 2021, de anul acesta absolut toți pacienții din Sibiu au acces la un sistem de sănătate modern – atât în locația fizică de pe Strada Emil Cioran, dar și prin toate tool-urile digitale care permit consultarea dosarului medical oricând își dorește pacientul, servicii de telemedicină și opțiuni de programare online facile și de auto-înregistrare în Policlinică.

Obiectivul nostru rămâne să creăm și să punem la dispoziție o infrastructură medicală eficientă și ușor accesibilă pacienților noștri.”

Noua policlinică multidisciplinară REGINA MARIA din Sibiu completează portofoliul de 71 de locații proprii și peste 310 clinici partenere din toată țara.