Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

RCS & RDS oferă în continuare cea mai mare viteză pentru abonații Netflix în România

RCS&RDS a rămas pe primul loc în topul vitezelor de transfer pentru clienții care au folosit serviciile Netflix cu 4,43 megabits pe secundă, compania fiind urmată de Nextgen cu 4,38 și de UPC cu 4,33, potrivit Netflix isp Speed index pe luna iunie 2019, informează Media Expres.
internet

Clasamentul din România este completat de alte patru companii: Akta, Telekom, Orange și Vodafone. Topul este neschimbat față de luna anterioară dar din evoluția vitezelor măsurate de Netflix se observă o creștere a UPC care se apropie de locul doi, Nextgen, notează Media Expres.

România are o viteză maximă măsurată de Netflix de 4.54 megabite pe secundă, o viteză medie de 4.37 megabit pe secundă și o viteză minimă de 2.72 megabit pe secundă, conform Netflix.

România depășește ca viteză toate țările din regiune raportate de Netflix, inclusiv Polonia Ungaria, Austria, Grecia și Turcia. 

La nivel European România este depășită doar de Spania la viteza maximă (4.57) și de Elveția (4,64). 

 

Netflix ISP Speed Index este o măsură a performanței în prime time, pe Netflix, a furnizorilor de internet și nu măsoară performanța generală a furnizorilor, în cazul altor servicii de date pe care aceștia le oferă.

PUBLICITATEA TV LA MEDICAMENTE OTC – SEMESTRUL I 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii