Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Proiectul Nordis Mamaia va fi cel mai mare hotel de leisure din Europa

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group, specializat în construcția de ansambluri rezidențiale și hoteliere de lux, a intrat în centrul atenției la nivel internațional cu proiectul „Nordis Mamaia 5*****”, considerat „cel mai rafinat proiect rezidențial & hotelier din România”, transmite Financial Times.
nordis mamaia

Proiectul, un ansamblu rezidențial & hotelier, are un număr de 712 camere și apartamente și va fi cel mai mare hotel leisure și unul dintre primele 10 în rândul turismului de business din Europa, scrie Financial Times.

Pe lângă investiția de peste 200 milioane euro în proiecte rezidențiale și hoteliere, compania a introdus un produs financiar revoluționar pentru industria de real-estate din România. „Acest tip de ansamblu exclusivist reprezintă o premieră pentru piața din România”, punctează sursa citată.

Conceptul de a investi într-o cameră sau apartament de hotel era, până de curând, cunoscut doar în piețele foarte mature de real-estate, precum Dubai și Statele Unite ale Americii. Odată cu lansarea ansamblurilor Mamaia, Brașov și Sinaia, Nordis a pus la dispoziția clienților posibilitatea de a investi într-o cameră de hotel, care garantează un randament de 7% pe an și o chirie lunară stabilită contractual.

„Ne bucură enorm să vedem că munca noastră lasă o asemenea impresie plăcută în lume. Ținta noastră încă din prima zi, prin proiectele din Mamaia, Sinaia, Brașov și altele care vor urma, a fost să oferim românilor o experiență la standarde și facilități premium, fără compromisuri. Continuăm să dezvoltăm, inovăm și inaugurăm ansambluri semnate Nordis în locații strategice din România”, a declarat Vladimir Ciorbă, CEO Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii