FacebookTwitterLinkedIn

Profluo, start-up care construiește o tehnologie bazată pe machine learning pentru automatizarea procesării de documente contabile, a ajuns la un total al investițiilor de 625.000 de euro la mai puțin de un an după finalizarea primei runde de seed investment.

“Ne bucurăm că am atras investitori de calibru în ecosistemul Profluo, confirmându-ne astfel maturitatea tehnologică și progresul comercial de până acum. În același timp, simțim o obligație de onoare în a continua să livrăm ce promitem clienților, partenerilor, angajaților și investitorilor noștri. În acest sens, rămânem concentrați pe dezvoltarea accelerată a produsului și a strategiei comerciale”, a spus Bogdan Năforniță, cofondator și CEO al Profluo.

Profluo a fost fondată în 2016, de către Bogdan Năforniță și Cosmin Merișescu.

Alături de Early Game Ventures, principalul finanțator al start-up-ului, s-au alăturat recent o serie de angel investors printre care Bogdan Stanciu și Andreea Pipernea din comunitatea Bravva Angels și Cătălin Madan.

După ce s-a concentrat inițial pe dezvoltarea produsului, Profluo a reușit în ultimul an să accelereze vânzările. Astfel, în ultimele 7 luni compania și-a crescut veniturile cu 400%, pe fondul triplării echipei de vânzări.

Compania are în plan să dubleze echipa tehnică în acest an și să își concentreze eforturile către a sprijini companiile românești să absoarbă fondurile europene pentru digitalizare.