FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul și distribuitorul polonez de baterii sanitare și de mânere de uși Kuchinox Polska a închiriat o hală de producție de 4.000 mp, cu spațiu de birouri, în parcul logistic CTPark Timișoara Ghiroda, deținut de CTP. Compania Kuchinox Polska a fost consiliată în procesul de închiriere de consultantul Litwiniuk Property.

“România este percepută ca o destinație atractivă pentru companiile internaționale, datorită amplasării sale,  legăturii cu Europa Centrală și de Est și Orientul Mijlociu, precum și în ceea ce privește calitatea investițiilor logistice, disponibilitatea angajaților și nivelul de remunerare. Cererea de spații industriale și logistice din România în trimestrul IV din 2021 a atins un nivel record de aproximativ 400.000 mp. Factorii care conduc la o astfel de cerere record sunt dezvoltarea constantă a comerțului electronic, a companiilor de distribuție, auto și producție”, declară Patryk Litwiniuk, director general al companiei de consultanță imobiliară menționate.

CTPark Timișoara Ghiroda beneficiază de o locație excelentă pentru distribuție, logistică și producție. Este situat la 6 km de Aeroportul Internațional Timișoara și la 1 km de autostrada A1.

Kuchinox Polska și-a început activitatea în 1997 la Łódź. Inițial, s-a ocupat de producția, importul și distribuția de produse sanitare de bază. De-a lungul timpului, și-a extins oferta introducând o serie de soluții pentru bucătării și băi, iar din 2005, a introdus și o selecție de mânere în sortimentul propriu.