FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul de carne de pui AAylex ONE a încheiat un parteneriat strategic cu cea mai mare cooperativă agricolă integrată din România, Cooperativa Țara Mea pentru a dezvolta și comercializa produse „ready to cook” și „ready to eat”.

Prin acest parteneriat, cele două companii își propun să faciliteze accesul consumatorilor de pretutindeni la produse românești din carne de pui. Potrivit reprezentanților producătorului român, AAylex One va beneficia prin acest parteneriat strategic de o extindere a pieței de desfacere.

„M-am bucurat să identificăm în parteneriatul cu Cooperativa Integrată Țara Meadorința comună de a facilita accesul rapid al consumatorilor de pretutindeni,la o hrană de calitate. Răspundem astfel, nevoilor consumatorilor de a avea opțiuni versatile de pregătire a meselor. Le oferim în același timp, alimente sănătoase, naturale și apetisante, game complexe, inovative, bazate pe carnea ce provine de la puii Cocorico, crescuți etic, hrăniți 100% în mod natural și responsabil”, a precizat Bogdan Stanca, fondator și Președinte Directorat AAylex ONE.

Produsele bazate pe carne de pui puse la vânzare de Cooperativa Țara Mea vor fi produse în noile fabrici AAylex ONE.

„Astăzi peste 93% dintre produsele de pe piață, pe segmentele “ready to cook” și “ready to eat”, provin din import și acest lucru trebuie schimbat, pentru că România are produse de o calitate extraordinară. Trebuie doar să ținem pasul cu trendurile din piață. Și putem face asta investind continuu în game noi de produse (…)”, a completat și Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.