FacebookTwitterLinkedIn

Spotawheel România, o platformă end-to-end pentru achiziționarea de mașini second-hand, își va deschide birourile din România în clădirea Paris din cadrul Sema Parc, anunță proprietarul clădirii, River Development

Spotawheel a semnat un contract de închiriere pentru peste 800 mp de spațiu de birouri și un spațiu exterior de 11.000 mp pentru showroom. 

Clădirea de birouri din Sema Parc este certificată Breeam Excellent ”in use”. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară JLL România.

River Development este un investitor și dezvoltator imobiliar cu capital românesc, care deține două mari proiecte de reconversie urbană ale capitalei: Sema Parc, pe Splaiul Independentei, și The Light, pe Bulevardul Iuliu Maniu. 

Ca parte a celui de-al doilea proiect de portofoliu – The Light, River Development a livrat deja prima fază – The Light One (21.653 mp) și se află în proces de avizare și autorizare a celei de-a doua clădiri – The Light Two, care va avea o suprafață închiriabilă de 28.589 mp, cu termen de execuție și livrare Q2 2024.

Compania are în portofoliu peste 150.000 mp de spații de birouri și a livrat în ultimii trei ani peste 38.000 mp de clădiri noi clasa A, în cadrul proiectului Sema Parc, prin cele trei clădiri clasa A – Bruxelles, Paris si Berlin. Clădirile London și Oslo se află în curs de recepționare și vor adăuga încă 31.500 mp (GLA) de birouri clasa A în zona central-vestică a orașului.