FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Park Partners, parte a grupului Park Properties, a vândut peste 60% din apartamentele primei faze a viitorului complex rezidențial SunLake, situat pe malul lacului Fundeni, proiect ce a debutat în urmă cu numai patru luni.

Proiectul rezidențial are o suprafață totală de peste 30.000 mp și o valoare de piață ce depășește 40 milioane de euro, a anunțat dezvoltatorul. 

„Până în prezent am reușit să securizăm peste 60% din vânzările primei clădiri de 12 etaje, ce reprezintă o primă fază a dezvoltării SunLake Residence. Proprietățile au fost securizate atât din partea clienților finali, care intenționează să locuiască în complex, cât și a celor care au achiziționat proprietăți în scop investițional”, a declarat Alexandru Mănăilă, managing partner în cadrul Park Partners și unul dintre acționarii companiei dezvoltatoare.

Potrivit acestuia, majoritatea investitorilor sunt antreprenori din industria IT, doctori sau tineri corporatiști care doresc să își protejeze capitalul de inflația record și să obțină un randament confortabil din investiția realizată. 

„Am dezvoltat peste 150 de apartamente în 9 imobile până în prezent, în București, situate în poziții centrale și ultracentrale, totalizând nu mai puțin de 20.000 mp, cu o valoare totală de peste 20 milioane de euro”, a mai adăugat Alexandru Mănăilă.

SunLake are apartamente de 2 și 3 camere, precum și penthouse-uri de tip duplex, situate la ultimele etaje. Proprietățile au suprafețe utile cuprinse între 51 și 172 mp, cu prețuri ce pornesc de la 69.900 de euro + TVA.

Dintre caracteristicile sustenabile ale proiectului se numără panourile fotovoltaice, panourile solare pentru încălzirea apei calde și iluminarea interioară și stradală cu LED din surse regenerabile. 

La finalizare, ansamblul rezidențial va avea o suprafață construită de peste 30.000 mp, împărțită în două blocuri de 12 etaje și unul de 17 etaje, cu un total de peste 300 apartamente și mai mult de 350 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane. 

Prima fază a proiectului SunLake Residence, ce cuprinde prima clădire din totalul celor trei, este estimată pentru finalizare anul viitor.