FacebookTwitterLinkedIn

CPI Property Group (CPIPG), unul dintre cei mai mari proprietari imobiliari din Europa în urma preluării pachetului majoritar de acțiuni al Immofinanz, va furniza serviciile de Asset Management pentru companiile grupului, potrivit contractului de prestări servicii semnat de ambele părți. 

CPI Property Group este controlat de miliardarul ceh Radovan Vitek, iar după preluarea pachetului majoritar al Immofinanz a ajuns la un portofoliu de peste 18 miliarde de euro.

Miliardarul ceh Radovan Vitek achiziționează pachetul majoritar al Immofinanz

„Această decizie oferă noi oportunități chiriașilor, angajaților și partenerilor noştri. Cu expertiza și susținerea pe termen lung asigurate de CPIPG, în calitate de acționar, Immofinanz se poate concentra pe menținerea și dezvoltarea proprietăților de retail și a soluțiilor myhive pentru birouri”, a declarat Tomáš Salajka, Director de Achiziții CPI Property Group. 

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din centru și estul Europei, care deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală: Berlin, Praga și Varșovia. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Republica Cehă și în Europa Centrală, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.