FacebookTwitterLinkedIn

La două luni de la lansarea pe piața locală a unui nou credit de nevoi personale, care poate fi accesat direct din aplicație și are o dobândă fixă ​​între 6,99% și 15,59%, Revolut Bank anunță că a primit deja peste 100.000 de solicitări.

Produsul se adresează clienților Revolut care folosesc aplicația în mod curent, rezidenți în România, care au peste 18 ani și realizează venituri din salariu sau pensie care pot fi confirmate de surse oficiale locale. Dacă opțiunea de credit nu este vizibilă pentru un client în aplicație, cel mai probabil aplicația acestuia nu este actualizată, versiunea utilizată fiind mai veche de 8.56. De asemenea, clienții sunt sfătuiți să se asigure că au adăugat cartea de identitate în aplicație,  deoarece aceasta este necesară pentru evaluarea aplicației de credit”, a menționat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

Peste 50% din împrumuturile acordate până în prezent au o valoare mai mare de 7.000 euro, echivalent în lei. Clienții care au accesat produsul au, în medie, un salariu cu 40% mai mare decât venitul mediu național. Clienții din București – Ilfov, Iași, Timiș, Brașov și Cluj au manifestat cel mai ridicat interes față de produs. 

„Misiunea Revolut este aceea de a simplifica orice problemă legată de bani și de a oferi  produse financiare  cu costuri avantajoase  pentru clienți. Având în vedere contextul economic și social actual, ne dorim să protejăm interesele clienților noștri prin promovarea unor soluții financiare responsabile și, astfel,  le oferim flexibilitatea de a împrumuta atât cât au nevoie, atunci când au nevoie. Creditul Revolut  poate fi  rambursat în orice moment, la fel de simplu precum a fost obținut, fără costuri de rambursare anticipată.”, afirmă și Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut din România și Head of Lending. 

Revolut s-a lansat oficial pe piața din România în 2018, cu servicii de plăți și operațiuni de transfer de bani instant. De atunci și până în prezent, peste 2 milioane de clienți au adoptat aplicația financiară, care a devenit numărul 1 pe piața locală, printre utilizatorii de fintech, 78% dintre aceștia menționând Revolut drept cea mai folosită aplicație din categoria „all-things-money”.