FacebookTwitterLinkedIn

Discounterul polonez Pepco va deschide un magazin nou, de 600 mp, în Family Market Miroslava, a anunțat dezvoltatorul proiectului, Iulius Group.

Inaugurarea Family Market Miroslava va avea loc în al doilea trimestru al anului. Conceptul pe care se bazează este de a încuraja producătorii și antreprenorii autohtoni, de aici prezența printre chiriași a unor nume precum Kosarom, băcăniile La Sibieni și La Bottega, patiseria La Ciambella și cofetăria Blanca, Teo`s Cafe, florăria Saria, restaurantul Mado, magazinul de petshop și produse pentru grădină Agroland, papetăria Papiro, plafarul Cătina și alții.

În același timp, proiectul va integra și retaileri internaționali, precum supermarketul Auchan și brandul de fashion Sinsay.

Family Market este cel mai nou concept de retail lansat de compania Iulius. Primele două proiecte se construiesc în prezent în două zone rezidențiale în dezvoltare din Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium). Proiectele au suprafețe de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili fiecare și reprezintă o investiție totală de peste 17 milioane de euro, realizată prin intermediul unei finanțări bancare acordată de CEC Bank.