Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Pentalog vizează recrutarea a 1.000 de specialiști IT în 2022

Pentalog, business specializat în furnizarea de servicii și soluții digitale la nivel global, anunță angajarea a 1.000 de specialiști IT anul viitor. Compania vizează o creștere cu peste 30% a afacerilor anul viitor.   
work from home shutterstock_1575584107

Pentalog are 16 birouri în toată lumea și 300 de proiecte în desfășurare.

„Pentru 2022, ne-am propus să susținem creșterea de până acum și să ne mărim echipele cu 1.000 de colegi care să contribuie la planurile noastre de viitor în ceea ce privește accelerarea dezvoltării Pentalog la nivel global”, a declarat Monica Jiman, Chief Customer Success Officer Europe & Asia Pentalog.  

În 2021, rata de angajare a specialiștilor IT a crescut cu 28% față de anul 2020, arată compania.

Pe lângă implementare, Pentalog furnizează și servicii DevOps, SecOps, DataOps, precum și misiuni de consultanță pentru clienți din SUA, Franța, Germania, UK, Elveția, Belgia, Austria sau Suedia. În România, Pentalog are birouri în București, Brașov, Iași și Cluj, însă vizează angajați din toată lumea.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii