FacebookTwitterLinkedIn

Park Properties, dezvoltatorul proiectului SunLake Residence din București, situat pe malul lacului Fundeni, a demarat lucrările fazei a doua a complexului rezidențial, blocul B de 12 etaje. Potrivit companiei, peste 90% din apartamentele blocului A au fost vândute în mai puțin de un an de la începerea lucrărilor. 

În total, proiectul rezidențial va avea trei clădiri, iar suprafața totală, la finalizare, va fi de circa 40.000 mp și valoarea de piață va depăși 40 milioane de euro. Proiectul a fost demarat în martie 2022. Complexul SunLake Residence este compus din două blocuri de 12 etaje și un bloc de 17 etaje, respectiv 308 apartamente și peste 350 de locuri de parcare. 

Avansul mediu încasat pentru apartamentele vândute în blocul A, în faza de construcție, a depășit 80% din prețul apartamentelor, iar încasările blocului A au depășit 5 milioane de euro.

„Aproape toți cumpărătorii care dispuneau de capital propriu au preferat să obțină un preț preferențial în faza de construcție și să achite apartamentele integral sau în câteva rate, pe parcursul edificării construcției”, a precizat Alexandru Mănăilă, Managing Partner SunLake.

Park Properties a realizat până acum peste 150 de apartamente în zone centrale și ultra centrale în București, care au fost vândute integral. Până acum, sub brandul Park Properties au fost ridicate 9 blocuri, cu o valoare de piață de peste 20 de milioane de euro și cu o suprafață totală construită de peste 20.000 mp.