FacebookTwitterLinkedIn

Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România

Platforma digitală și logistică Packeta România intenționează să-și dubleze echipa în acest an, ca urmare a creșterii accelerate de pe piața locală și a strategiei de dezvoltare din 2022.

Membră a Packeta Group, companie care deține peste 9.000 de puncte pick-up în Europa Centrală și de Est, dintre care în jur de 500 în România, estimează că va depăși 140 de angajați la finalul anului.

În prezent, Packeta România are peste 70 de angajați, în special, în orașele în care compania operează hub-ul regional și depozite: București, Oradea etc.

Dezvoltarea accelerată a afacerilor companiei se bazează pe evoluția evoluția comerțului online din România și pe vânzările cross border.

„Iar investițiile de 3 milioane de euro din ultimii doi ani, ce au presupus deschiderea de noi depozite și transformarea depozitului din București în hub regional, concomitent cu creșterea semnificativă a volumului de colete procesate, au creat o nevoie și mai mare de resurse umane”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România.

Compania urmărește creșterea echipei în zonele de Sud și Vest ale României, unde sunt operaționale depozitele, iar sistemele de dezvoltare sunt puse la punct și unde urmează noi investiții.