FacebookTwitterLinkedIn

Agenția de publicitate Oxygen a lansat campania pentru Cartela Vodafone GoodGaming, un produs inovator dedicat în exclusivitate gamerilor din România. Aceasta reprezintă o premieră pe piața telecomunicațiilor și este menită să răspundă nevoilor specifice ale comunității de gameri pasionați de tehnologie și jocuri online.

Cartela Vodafone GoodGaming vine cu beneficii unice, inclusiv power-ups în popularul joc “League of Legends”, alături de internet, minute și SMS-uri naționale nelimitate. Prețul ofertei este de 6 euro credit/lună în primele trei luni, după care poate fi reactivată pentru 8 euro credit/lună, beneficiile fiind valabile timp de 30 de zile.

„Misiunea Vodafone este aceea de a conecta întreaga Românie la oportunitățile pe care digitalizarea și tehnologia le aduc în viața noastră. De aceea, sprijinirea comunității de gameri, care este guvernată de egalitate, incluziune și diversitate, este o prioritate pentru brandul nostru. Vodafone contribuie la democratizarea gamingului pentru toți românii, din orice colț de țară, oferindu-le suportul necesar pentru a-și trăi pasiunea la cel mai înalt nivel, fie că vorbim de cea mai bună rețea mobilă, de toată tehnologia de care au nevoie, oferită de EasyTech sau de cea mai recentă inovație – cartela Vodafone GoodGaming, o premieră pe piață și primul produs telco creat 100% pentru pasionații de gaming”, a declarat Ruxandra Rău, Director Brand & Marketing Communications Vodafone România.

Denisa Armașu, Group Creative la Oxygen, a adăugat: „Am căutat acel fir roșu creativ care conectează iubitorii de jocuri cu dorința de a te bucura de net nelimitat atunci când ai misiuni zilnice în rețea, cu o experiență îmbunătățită de gaming, pentru a fi cel mai bun în orice quest pe care îl ai în timpul jocurilor. Campania accentuează importanța pe care o acordă brandul în relația cu tinerii din comunitățile de gaming și pentru care lucrează în permanență să îi dea acel boost de performanță și încredere în sine.”

Campania se desfășoară sub hashtagul #CartelaVodafoneGoodGaming și include design de packaging, video manifesto, materiale pentru retail, outdoor digital, precum și execuții digitale promovate prin canalele de digital și social media Vodafone. Detalii suplimentare despre Cartela Vodafone GoodGaming sunt disponibile pe www.vodafone.ro/gaming.

Manifesto-ul campaniei poate fi vizionat aici: Manifesto GoodGaming.

Această inițiativă marchează un pas important pentru Vodafone în sprijinirea comunității de gaming, oferindu-le gamerilor instrumentele necesare pentru a-și îmbunătăți experiențele de joc și pentru a se conecta mai ușor cu alți pasionați de gaming din întreaga țară.