FacebookTwitterLinkedIn

mărcii daneze Bang & Olufsen, care a creat cu minuțiozitatea și pasiunea pentru design devenite emblematice în istoria sa de peste 95 de ani, un produs ce înglobează puterea unui sistem home cinema: Beosound Theatre.

Pentru serile în care nu ai chef să ieși la cinema și ți-ai dori să aduci cinematograful în confortul propriului living, minunea devine posibilă cu ajutorul acestui soundbar exceptional.

„Beosound Theatre redefinește complet sunetul cinematografic de acasă. Cu sunetul său puternic, platforma tehnologică avansată și design-ul modular, am integrat capacitățile unui sistem complet multi-speaker într-un soundbar care se potrivește perfect cu orice ecran”, povestește Kristian Teär, CEO Bang & Olufsen. „Cu Beosound Theatre valorificăm întregul potențial al serviciilor de streaming de înaltă calitate disponibile acum clienților și aducem magia experienței cinematografice acasă. În același timp, este construit să reziste zeci de ani datorită design-ului său modular, care le permite utilizatorilor să actualizeze, mai degrabă decât să înlocuiască, acest frumos soundbar.”

Iubitorii de design vor fi cuceriți de Beosound Theatre, care a fost inspirat de grația ambarcațiunilor cu vele. Aceștia pot opta pentru finisajul din stejar masiv sau din material textil, ușor de integrat în orice decor. Un alt aspect important este că produsul deține un compartiment special pentru cabluri și poate fi montat pe perete sau pe podea, astfel încât să se integreze perfect și să nu ocupe mai mult spațiu decât televizorul existent.

Pasionații de tehnologie vor fi impresionați de felul în care inginerii de sunet din fabrica Bang & Olufsen din Struer, Danemarca s-au „jucat” pentru a obține efecte spectaculoase.Cele douăsprezece drivere audio, inclusiv două woofere personalizate de 6,5” și puterea de amplificare de 800 de wați aduc un nivel sonor de până la 112 dB. În același timp, alinierea drivere-lor de medii asigură o distribuție mai bună a sunetului și o experiență audio de calitate pentru toată lumea din încăpere.În plus, tehnologia Beam Width și Beam Direction Control direcționează tridimensional sunetul, optimizând calitatea vorbirii.

Nu în ultimul rând, clienții pentru care sustenabilitatea este importantă au argumente serioase să se îndrăgostească de Besound Theatre. Iată de ce: vine și cu propria platformă, „Mozart”, care se asigură că soundbar-ul se poate conecta perfect atât cu produse create încă din 1986, cât și cu cele ce vor fi lansate în anii următori. Mai mult, design-ul modular al soundbarului permite înlocuirea „aripilor” cu unele mai mari sau mai mici, astfel încât atunci când este schimbat televizorul să nu fie nevoie și de înlocuirea soundbarului, transformând cuvântul „longevitate” într-unul cât se poate de palpabil, definitoriu pentru Beosound Theatre.

Showroom-uri Bang & Olufsen București:

* AVIAȚIEI – Bd. Nicolae Caramfil 74A

* FABRICA DE GLUCOZĂ – Șos. Fabrica de Glucoză 6-8