FacebookTwitterLinkedIn

Smartphone-ul integrează un ecran de 120Hz QHD+ AMOLED, un sistem al camerei ultra-vision, SuperVOOC 2.0 65W, și cel mai avansat procesor 5G, Snapdragon 865. Find X2 Pro este de asemenea primul telefon care suportă focus omnidirecțional susținut de AI și redă imagini RAW de 12 biți.

“Pentru a oferi utilizatorilor o experiență 5G completă, OPPO inovează constant cele mai importante caracteristici ale telefoanelor, de la ecran, camere foto, încărcare și durată de viață a bateriei, până la design. Ecranul profesional  cu rată de refresh de 120 Hz al seriei OPPO Find X2 setează noi standarde pentru telefoanele premium, aducând interacțiunea mobilă și experiența de vizionare la un nou nivel în era 5G”, a declarat Brian Shen, Vice Președinte al companiei și Președinte al diviziei globale de Marketing OPPO.

Ambele modele, Find X2 și Find X2 Pro, sunt echipate cu un ecran OPPO QHD+ Ultra Vision de 120Hz ce include peste un miliard de variații de culoare, aducând o revoluție vizuală în ceea ce privește rezoluția, culorile, rata de refresh și luminozitatea. Ecranul disponibil pe noul Find X2 oferă culori vii, redate fidel. De asemenea, seria Find X2 suportă funcțiile de îmbunătățire video Motion Clear și HDR. Funcția Motion Clear poate crește viteza de redare a cadrelor videoclipurilor online și a transmisiunilor sportive, cu viteze ale cadrelor cuprinse între 30 și 60 fps sau chiar 120 fps.

Noul Find X2 Pro este echipat cu o cameră triplă ce combină lentile wide-angle de 48 MP, lentile ultra-wide-angle de 48MP și lentile telephoto de 13MP, oferind totodată un zoom hibrid 10x.