FacebookTwitterLinkedIn

Grupul Lactalis anunță că, începând cu 1 ianuarie 2023, Onur Barim va fi noul director general al Grupului Lactalis România, preluând mandatul de la Giampaolo Manzonetto.

Onur Barim va conduce astfel toate afacerile Grupului Lactalis în România, care include, astăzi, companiile Albalact, Covalact, Dorna Lactate, Rarăul, Lactate Harghita, Parmalat România și Lactalis Logistic.

Barim are o experiență de 24 de ani în industria FMCG și s-a alăturat Grupului Lactalis în 2011, ca director de marketing în cadrul Ak Gida/Lactalis Turcia. În 2018, a preluat rolul de director general al Lactalis Arabia Saudită și a condus compania până în 2021. În 2022, a intrat în echipa Grupului Lactalis România în calitate de director general adjunct, susținând activitatea directorului general în zona comercială. 

“Administrarea afacerilor Lactalis într-una dintre cele mai importante țări ale Grupului în Europa este o misiune complexă și îmi oferă noi provocări în urmărirea obiectivelor Grupului pentru o creștere profitabilă și responsabilă“, declară Onur Barim, director general Grup Lactalis România. 

Având o tradiție de 90 de ani în industrie, grupul francez Lactalis este cel mai mare producător de lactate din lume, cu activități operaționale în peste 80 de țări de pe toate continentele. Lactalis vinde produse lactate în mai mult de 150 de țări din întreaga lume.

Grupul Lactalis România vinde peste 250.000 de tone de produse finite în fiecare an. Compania este și cel mai mare colector de lapte din țară, cu aproape 250 de milioane de litri de lapte procesați anual.