FacebookTwitterLinkedIn

Inițial proiectul era prevăzut cu o componentă pentru office și una pentru rezidențial. Însă, anul trecut dezvoltatorul One United Properties a anunțat că va transforma componenta office a One Verdi Park în clădire rezidențială. Decizia a venit ca urmare a cererii crescute pentru acest segment de piață.

Investiția în proiect se ridică la peste 118 milioane de euro.

În ceea ce privește componenta comercială, aceasta a fost păstrată în continuare.

„Asistăm la o cerere mai mare decât ne așteptam pentru apartamentele exclusiviste pe care le construim în zonele cele mai bune ale Capitalei. Cele mai multe apartamente din proiecte pe care le avem în derulare, precum One Mircea Eliade sau One Herăstrău Towers, au fost deja vândute înainte de finalizarea construcțiilor. Prin urmare, am decis să schimbăm strategia pentru proiectul One Verdi Park, astfel încât să putem crește oferta de unități rezidențiale de aici și să o extindem și în cel de-al doilea turn al proiectului, care devine astfel unul la fel de exclusivist ca One Mircea Eliade. Fațadele sunt în curs de reproiectare, lucrăm cu arhitecții care au proiectat fațada la One Charles de Gaulle – Bueso-Inchausti & Rein Arquitectos din Madrid. Credem că este o abordare strategică în acest context, cu beneficii multiple atât pentru piață, cât și pentru companie și acționarii săi. One Verdi Park are toate premisele pentru a fi dezvoltarea rezidențială de referință ce se va livra în zona Floreasca în anul 2021”, spunea la acea vreme Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Cu o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde de euro, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+.