FacebookTwitterLinkedIn

Ajuns la cota zero încă din luna iunie, proiectul One Verdi Park se află deja cu patru săptămâni înaintea programului de construcție bugetat inițial, ritm care poate permite finalizarea acestuia chiar înainte de termenul inițial, trimestrul IV al anului 2021.

„Asistăm la o cerere mai mare decât ne așteptam pentru apartamentele exclusiviste pe care le construim în zonele cele mai bune ale Capitalei. Cele mai multe apartamente din proiecte pe care le avem în derulare, precum One Mircea Eliade sau One Herăstrău Towers, au fost deja vândute înainte de finalizarea construcțiilor. Prin urmare, am decis să schimbăm strategia pentru proiectul One Verdi Park, astfel încât să putem crește oferta de unități rezidențiale de aici și să o extindem și în cel de-al doilea turn al proiectului, care devine astfel unul la fel de exclusivist ca One Mircea Eliade. Fațadele sunt în curs de reproiectare, lucrăm cu arhitecții care au proiectat fațada la One Charles de Gaulle – Bueso-Inchausti & Rein Arquitectos din Madrid. Credem că este o abordare strategică în acest context, cu beneficii multiple atât pentru piață, cât și pentru companie și acționarii săi. One Verdi Park are toate premisele pentru a fi dezvoltarea rezidențială de referință ce se va livra în zona Floreasca în anul 2021”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

One United Properties are un portofoliu cu o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde euro, care cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale și spații de birouri.

Inițial proiectul era prevăzut cu o componentă pentru office și una pentru rezidențial.