FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul de proiecte sustenabile One United Properties a obținut autorizația de construire pentru One Floreasca Towers, proiect rezidențial premium situat în zona de business a Bucureștiului. Dezvoltarea care va include 208 unități rezidențiale are o valoare brută de dezvoltare de 61,8 milioane de euro. Livrarea este estimată pentru februarie 2025.

One Floreasca Towers va include două turnuri înalte de 14 etaje fiecare, situate pe un teren de 5.600 mp pe strada Gara Herăstrău. Dezvoltarea are o suprafață construibilă totală de peste 35.000 mp. Pe lângă facilitățile special concepute pentru această dezvoltare și cele patru spații comerciale, ansamblul rezidențial va beneficia și de două niveluri de parcare subterană, cu 254 de locuri de parcare.

Proiectul va fi amplasat vizavi de Promenada Mall, iar clienții vor avea acces la diferite tipuri de unități rezidențiale, de la studiouri de 50 mp până la apartamente cu trei dormitoare și suprafețe între 130 și 269 mp. Dezvoltatorul are în plan și construirea unor penthouse-uri cu tavan înalt și ferestre din podea până în tavan. Opțiunile de achiziționare pentru aceste apartamente includ cinci rate egale de 20% plătite pe durata construcției dezvoltării și o opțiune cu un preț de achiziție redus la plata integrală în avans.