Cautare
, Forbes Staff

Uncategorized |
|

One United Properties anunță o investiție de 1 milion de euro într-un proces de retehnologizare și un concept nou de spații comune la One North Gate

One United Properties anunță o investiție de 1 milion de euro într-un proces de retehnologizare  și un nou concept de lobby și spații comune pentru One North Gate, localizat în proximitatea mall Promenada, pe bulevardul Pipera numărul 2.
One North Gate curte interioara

”Pe lângă proiectele noi, unde strategia este să dezvoltăm comunități în concepte mixte, avem un portofoliu de 35.000 mp – One North Gate și One Victoriei Center – pentru care vizăm noi investiții cu scopul îmbunătățirii produsului la standardele din prezent”, explică Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Investiția în retehnologizare vizează certificarea parcului de afaceri One North Gate în sistemul BREEAM, țintind pentru ”BREEAM Excellent”.

Noul concept al recepției, curții interioare și spațiilor comune pune accent pe dezvoltarea unor zone de socializare și relaxare printr-un design contemporan, anunță reprezentanții companiei. Acesta este semnat de echipa Lemon Interior Design, cunoscută pentru proiectele pe segmentul rezidențial de lux.

Parcul de afaceri One North Gate este localizat într-una din cele mai dinamice zone de office din Capitală, la 2,2 km de mall-ul Promenada. Cu o suprafață totală închiriabilă de 23.000 mp în două corpuri de clădire și 504 de locuri de parcare, One North Gate oferă spații de birouri funcționale și eficiente într-o zonă de interes a Bucureștiului. Centrul de afaceri va fi disponibil începând cu trimestrul trei al acestui an.

Ionuț Dumitrescu, One Office: „Noul val de dezvoltare a adus pe piață mai multă responsabilitate și o industrie matură”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii