FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunțat că dezvoltarea rezidențială One Cotroceni Park a obținut precertificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council.

Dezvoltat pe locul fostei platforme Ventilatorul, pe o suprafață de 5,8 hectare, One Cotroceni Park prevede peste 850 de locuințe, dispuse pe 11 etaje. Clădirile vor oferi o vedere panoramică asupra Palatului Cotroceni, Grădinii Botanice sau Palatului Parlamentului și vor beneficia de trei parcări subterane, spații comerciale la parter, apartamente cu grădină la etajul al doilea și penthouse-uri moderne la etajele superioare. 

Precertificarea Green Homes obținută de One Cotroceni Park a fost acordată pe baza unei serii de măsuri adoptate de dezvoltator, precum: performanță energetică ridicată conform principiilor nZEB (near zero energy), surse de energie regenerabilă – fotovoltaice, nivel ridicat de confort oferit de spațiile verzi, materiale și finisaje care oferă o calitate superioară a mediului interior şi impact pozitiv asupra sănătăţii locuitorilor.