FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul de ansambluri rezidențiale și hoteliere Nordis Group a raportat vânzări de 400 milioane lei în anul care a trecut, majoritatea pe litoral. În total, Nordis Group a vândut peste 700 de unități locative, dintre care 571 la mare, restul la munte și în capitală.

Cele mai multe unități vândute fac parte din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia, unde s-a vândut un penthouse în valoare de 2,5 milioane de lei.

În ceea ce privește structura clienților companiei, „86% dintre aceștia mai au și alte investiții imobiliare, iar 53% dintre ei dețin o altă locuință de vacanță”, se spune în comunicatul Nordis Group. Cea mai mare investiție a unui singur client, realizată în 2021, depășește 6 milioane de lei.

”Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieței imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent. Stațiunile turistice din țară sunt în continuare cele mai căutate, iar noua lege privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru locuințe este o oportunitate pe care mulți români o așteptau pentru a cumpăra un apartament”, declară Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

În prezent, compania are patru șantiere în lucru.