FacebookTwitterLinkedIn

NN Investment Partners își schimbă denumirea în Goldman Sachs Asset Management, în urma tranzacției de anul trecut în valoare de 1,7 miliarde de euro.

Echipa de management a NN Investment Partners s-a alăturat Goldman Sachs în poziții de conducere.

Rebranding-ul organizației și operațiunilor NN IP reprezintă un pas important în a deveni un business unificat.

Acest lucru implică schimbarea brandului și redenumirea produselor și a entităților juridice pentru a reflecta brandul Goldman Sachs Asset Management și toate convențiile privind denumirile.

Primii pași pentru schimbarea identității vizuale și de nume au fost făcuți începând cu 1 februarie 2023 și sunt acum vizibili pe canalele digitale.

În plus, toate fondurile de investiții și entitățile juridice care conțin “NN” sau “NN IP” și-au schimbat numele pentru a reflecta identitatea Goldman Sachs, inclusiv toată documentația legală a fondurilor NN IP.

Majoritatea acestor schimbări intră în vigoare începând din 6 martie și nu au niciun impact asupra portofoliului de produse sau a proceselor de investiții ale companiei.

NN Investment Partners a fost anterior administratorul de active al NN Group NV și administrează active de aproximativ 340 de miliarde de dolari pentru instituții și investitori individuali din întreaga lume.