FacebookTwitterLinkedIn

La o întâlnire cu oamenii de afaceri americani, premierul Nicolae Ciucă a declarat că România este o destinație sigură pentru afaceri, competitivă și orientată spre modernizare.

Nicolae Ciucă a spus că dimensiunile economice și de securitate ale Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite reprezintă un fundament solid.

El a explicat că guvernul de la București urmărește accelerarea reformelor structurale și investirea eficientă a fondurilor naționale și europene.

Criza energetică se află, de asemenea, în atenția guvernului, a mai spus premierul, susținând că măsurile luate până acum vizează atât protejarea cetățenilor, cât și funcționarea în parametrii normali a sectoarelor economice.

Nicolae Ciucă: „În centrul preocupărilor guvernului sunt cetățenii și menținerea deschisă a activităților economice. Avem nevoie să ne păstrăm locurile de muncă, avem nevoie să funcționeze toate întreprinderile mici și mijlocii și chiar întreprinderile mari. Pentru toate acestea avem nevoie de o soluție care să fie înțeleasă și asumată, atât de guvern, cât și de către furnizori, distribuitori, producători și, desigur, mediul de afaceri, conform Rador