Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Nestlé Global a avut în primul semestru din 2020 vânzări de 41,2 miliarde CHF

Nestlé Global a avut în primul semestru din 2020 vânzări de 41,2 miliarde CHF, în scădere cu 9,5% față de aceeași perioadă a anului anterior. Practic vânzările grupului la nivel global au scăzut de la 45,5 miliarde CHF la 41,2 miliarde CHF.
Nestle

Compania Nestlé raportează o creștere organică de 2,8%, cu o creștere internă reală (RIG) de 2,6% și pricing de 0,2%, creștere susținută de avântul înregistrat în Americi (AMS), Purina PetCare și Nestlé Health Science.

În ceea ce privește zona EMENA, în primele șase luni ale anului a fost înregistrată o creștere lentă. Astfel, a fost înregistrată o creștere organică de 2,4%, cu o creștere internă reală (RIG) solidă de 2,8% și o scădere a prețurilor de 0,4%. Vânzările raportate în zona EMENA au scăzut cu 5,1%, până la 10,0 miliarde CHF.

„Menținem eforturile în direcția atingerii obiectivelor noastre financiare și continuăm să construim practici de business sustenabile și parteneriate puternice. Vom investi în continuare în portofoliul din România prin lansări de noi rețete, dar și renovări de produs. Totodată, vom continua și vom extinde demersurile în direcția sprijinului oferit comunităților, cu atât mai mult în această perioadă în care este nevoie de implicarea tuturor actorilor mediului public și privat”, a declarat Leszek Wacirz, Country Manager Nestlé România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii