FacebookTwitterLinkedIn

Începând cu luna martie, clinica de ginecologie și obstetrică Nativia se alătură Rețelei de sănătate Regina Maria. Planurile de dezvoltarea vizează înființarea unui centru de excelență și de formare profesională în obstetrică-ginecologie, împreună cu prof. dr. Gheorghe Peltecu, fondatorul Nativia. 

”Cred foarte tare că în România este mare nevoie ca liderii medicali cu vastă experiență clinică și academică să susțină creșterea și performanța tinerelor generații de medici, care vor prelua ștafeta. Prin centrul pe care îl vom dezvolta împreună cu echipa Regina Maria, ne dorim să formăm nu numai buni profesioniști, ci și caractere.”, a declarat prof. dr Gheorghe Peltecu.

Nativia a fost înființată la începutul anului 2020 și este formată dintr-o echipă de 50 de specialiști. Numai anul trecut, centrul medical a avut peste 25.000 de paciente. Nativia reunește o echipă tânără de medici cu stagii de supraspecializare în spitale de prestigiu din Europa, formați sub îndrumarea Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, medic primar în obstetrică-ginecologie, profesor universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și doctor în științe medicale, cu o experiență de peste 35 de ani.

Nativia a fost asistată în tranzacție, pe partea legală de Filip & Company, iar coordonatorii proiectului au fost Florin Cerna (Brink Think Management) și Alexandru Medelean (Wise Way Advisors).