FacebookTwitterLinkedIn

Fostul număr 1 WTA, Naomi Osaka, a cumpărat recent a doua vilă în Los Angeles, pentru 6,3 milioane de dolari.

În vârstă de 24 de ani, Naomi Osaka este deținătoarea a șapte titluri de Mare Șlem și a câștigat peste 20 de milioane de dolari în premii.

La jumătatea anului 2019, când era numărul 1 în clasamentul Women Tennis Association, Osaka a cumpărat, cu 6,9 milioane de dolari, o vilă de la Nick Jonas, unul dintre membrii celebrei trupe pop Jonas Brothers.

Acum, sportiva a achiziționat o reședință de la o altă vedetă pop pe nume Nick – este vorba despre Nick Lacey, solistul trupei 98 Degrees și fostul soț al actriței Jessica Simpson.

Lacey a deținut proprietatea puțin peste un an și, ținând cont că a cumpărat-o cu 5,1 milioane de dolari și i-a vândut-o lui Osaka cu 6,3, a obținut un profit frumos și rapid.

Situată în San Fernando Valley, în apropiere de Los Angeles, casa are cinci dormitoare și șapte băi și o suprafață utilă de 630 de metri pătrați; este înconjurată de un teren de 0,38 acri, are o grădină bine îngrijită și un garaj pentru patru automobile.

Interiorul este luxos, dar confortabil, cu podele din lemn și tavane casetate. Bucătăria spațioasă, cu două insule și dotată cu electrocasnice premium, este visul oricărui bucătar, amator sau profesionist.

În imediata vecinătate a bucătăriei se află o cameră de familie, cu șemineu și uși pliabile care se deschid spre curtea din spate. Curte care este un veritabil resort, cu peluze verzi, vatră pentru foc, alei pietruite, piscină, bar și barbeque.

Casa are o cameră pentru jocuri cu masă de biliard și bar, și o cramă cu temperatură controlată. Fiecare cameră are propria baie, iar baia dormitorului principal are propriul șemineu.

Născută în Japonia dintr-o mamă japoneză și un tată american-haitian, Naomi Osaka a crescut în SUA și este una dintre cele mai marketabile sportive. Potrivit estimărilor Forbes SUA, Naomi Osaka este cea mai bine plătită sportivă din toate timpurile, cu 60 de milioane de dolari câștigați în 2021. Doar 10% din aceasta sumă provine din premiile câștigate pe terenul de tenis, restul fiind obținută din contracte de sponsorizare și reprezentare cu Nike, GoDaddy, Levi’s, Nissan, TAG Heuer, Louis Vuitton și Mastercard.
Foto Zillow