FacebookTwitterLinkedIn

Miopia este viciul vederii în lumea modernă. Iar în ceea ce privește viitorul, se estimează că peste 5 miliarde de oameni vor suferi de această afecțiune.

De ce este important să acționăm la timp în vederea gestionării miopiei la copii?

Pentru că miopia progresează cel mai rapid în perioada de creștere a copilului este esențial să luăm imediat măsurile adecvate pentru a preveni accentuarea acesteia. Odată depistată, miopia trebuie gestionată corect. Netratată, aceasta poate duce la probleme de vedere pe termen lung.

Suntem alături pentru a susține vederea copilului dumneavoastră!

Tehnologia MiYOSMART propune o soluție eficientă în gestionarea miopiei la copii, care prin simpla purtare a lentilelor inovatoare reușește cu succes să corecteze vederea, dar și să încetinească progresia miopiei cu aproximativ 60%, reușind să o stopeze în aproximativ 21,5% din cazuri.2

MiYOSMART – soluție non-invazivă de management al miopiei, cu multiple beneficii pentru copii

Concepute pe baza unor studii efectuate împreună cu Universitatea Politehnică din Hong-Kong, lentilele sunt prevăzute cu o suprafață frontală alcătuită din sute de mici segmente, fiecare asigurând o defocalizare miopică. Astfel, atunci când ochiul vede printr-o zonă de mărimea pupilei, la nivelul său se creează o zonă de defocalizare care în timp reușește să întârzie alungirea globului ocular. În felul acesta, lentilele aduc soluția ideală: managementul miopiei și corectarea vederii, simultan.

Multiple beneficii pentru vederea și stilul de viață al copiilor

Soluția pe care HOYA o aduce în România prin tehnologia MiYOSMART aduce multiple beneficii vederii copiilor cu miopie: pe lângă rezultatele favorabile cu privire la încetinirea progresiei miopiei și a corectării vederii, lentilele MiYOSMART protejează ochii de razele UV, totul prin simpla purtare a unor lentile rezistente la impact, special concepute pentru stilul de viață activ al copiilor.

Despre HOYA Vision Care

De peste 60 de ani, HOYA Vision Care este lider mondial pasionat în inovarea din domeniul lentilelor de ochelari, contribuind prin inovație la dezvoltarea de optică, pentru a oferi cele mai bune soluții de îngrijire a vederii. Echipa HOYA Lens România deține o vastă experiență, oferind consultanță de specialitate partenerilor săi, specialiști în îngrijirea ochilor, și se completează excelent pentru a oferi servicii etalon pe piața din România.