FacebookTwitterLinkedIn

Cu o suprafață de 4.446 mp., distribuită pe două etaje, Mindspace Business District poate găzdui peste 730 de membri – companii, start-up-uri, antreprenori și freelanceri.

„Suntem încântați că prin parteneriatul cu Globalworth avem ocazia de a aduce spațiile noastre de lucru high-end, potrivite pentru echipe de toate mărimile, și pe piața din România, unde am identificat factori favorabili sectorului <<office-as-a-service>>. Experiența pe care o propunem membrilor noștri, fie că vorbim de companii dinamice sau startup-uri, este definită de flexibilitate, inspirație și servicii high-level, care să le ajute să crească și să inoveze, în timp ce se bucură de spații de lucru care le permit să atragă angajați de top. Astfel, aducem pe piață un nou tip de spațiu de coworking – premium și cu adevărat all-inclusive”, a declarat Yotam Alroy, co-fondator și CEO Mindspace.

Odată cu lansarea oficială a primului său spațiu de coworking din România, Mindspace anunță și planurile sale pentru următoarea locație din București: Mindspace Victoriei. Amplasat în clădirea Bucharest Tower Center, Mindspace Victoriei va fi inaugurat pe 1 aprilie și va oferi celor peste 200 de membri spații de lucru cu o suprafață totală de 1.950 mp, distribuită pe două etaje. Compania va deschide și un al treilea spațiu de coworking în București, Mindspace City Offices.

Membrii Mindspace Business District pot alege dintre cele 61 de birouri private disponibile și se pot bucura de toate beneficiile oferite de spațiu: acces 24/7, internet rapid, suport IT, zone de print, săli de ședințe și spații comune, bucătării complet echipate, prânzuri sau cine săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. De asemenea, abonamentul este global, ceea ce înseamnă că orice membru poate lucra din orice locație Mindspace din lume, fără costuri suplimentare.

Citește și Dan Zakai, CEO și cofondator Mindspace: Industria de coworking va crește semnificativ în următorii ani și ne așteptăm ca România să fie parte din acest val

Decorul spațiilor de coworking a fost creat în colaborare cu artiști locali, precum Loreta Issac și Răzvan-Constantin Caratenase, care au fost implicați în amenajarea Mindspace Business District.

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14.000 de membri și aproximativ 300 de companii, în 7 țări și 13 orașe, de pe trei continente. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft. 94% din membrii globali ar recomanda Mindspace unui prieten.

Mindspace este un furnizor global de spații de co-working creative pentru echipe de toate dimensiunile. Compania operează 28 de spații în locații din cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel.