FacebookTwitterLinkedIn

Portland Trust anunță numirea unui nou Office Leasing Manager: începând din 10 februarie 2022, Mike Hapoianu se va alătura echipei dezvoltatorului imobiliar.

Mike are o vastă experiență în vânzări și în domeniul imobiliar, pe piețele din România, Statele Unite, Polonia, Turcia și Bulgaria. El va gestiona activitățile de închiriere a spațiilor către chiriași noi și va prelua relațiile deja existente cu aceștia în clădirile construite și administrate de Portland.

Mike se alătură echipei Portland Trust după ce a ocupat timp de doi ani și jumătate poziția de General Manager al Mindspace România & Polonia.

Cea mai recentă clădire de birouri finalizată de Portland Trust este J8 Office Park, al optulea proiect major de birouri al dezvoltatorului, finalizat în septembrie 2021. Situat în imediata vecinătate a stației de metrou Jiului, J8 are o suprafață totală închiriabilă de 46.000 mp, din care aproximativ 3.000 mp sunt dedicați zonei de retail și relaxare.

Dintre chiriașii J8 Office Park se numără Ubisoft, Mega Image, World Class, Coffee Island, Medicover, MedySportline, Xtime, D&L Cuisine, Euroins, Mobile Vet și alții.