Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Mihaela Bîtu îl înlocuiește pe Michal Szczurek la conducerea ING Bank România

Mihaela Bîtu va deveni noul CEO al ING Bank România, începând cu 3 iulie.
Mihaela Bitu

Ea lucrează în cadrul băncii de 25 de ani și ocupă în prezent funcția de Head of Wholesale Banking și cea de Director General Adjunct. Din luna mai 2018, Mihaela Bîtu este și membru al Consiliului Director al Asociației Române a Băncilor.

Numirea vine după un mandat de 7 ani al lui Michal Szczurek, care va prelua conducerea diviziei de Retail a grupului ING din regiunea Asia.

« De-a lungul anilor, echipa noastră a promovat servicii și produse inovatoare, diferențiatoare, urmărind cu consecvență o strategie de creștere organică. Am devenit astfel o bancă universală dinamică, adresând cu succes toate segmentele de clienți. (…) De aceea, mă onorează cu atât mai mult această numire și încrederea pe care grupul ING o are în profesionalismul și maturitatea echipei noastre locale.» Mihaela Bîtu, ING Bank România.

ING este prezentă de 25 de ani pe piața din România. În prezent, ocupă al șaselea loc în topul băncilor locale, cu o cotă de piață de puțin peste 10%. Numărul de clienți individuali ING activi a ajuns la 1,32 milioane, cu un trend pozitiv prefigurat în continuare.

Citește și: Topul angajatorilor care oferă cele mai bune salarii și oportunități de dezvoltare profesională

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

Citește și: ING Tech, hub-ul global de tehnologie al grupului ING, se mută într-un sediu nou, deschis comunității IT

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii