Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Tech |
|

Miele România a ajuns la o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro, în creștere cu 20% față de anul 2018

Miele România, producătorul de echipamente electrocasnice, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro, o evoluție de 20% față de 2018 și al șaptelea an de creștere.
Loredana Butnaru_Miele

Miele România a marcat  două premiere în 2019: lansarea cuptorului revoluționar Dialog, ce folosește unde electromagnetice pentru a prepara la perfecțiune orice ingredient, şi Generația 7000, noua linie de electrocasnice premium. Interesul publicului pentru bucătăriile dotate cu electrocasnice de înaltă calitate a făcut ca România sa fie în topul primelor țări în care cuptorul Dialog a fost lansat.

„În 2019 am pus bazele a două noi showroom-uri proprii, la Oradea, pe care l-am și inaugurat în luna septembrie, și la Iași, ce urmează să fie deschis luna aceasta. Strategia de extindere continuă să ofere rezultate peste așteptări, de aceea ne propunem ca în fiecare an să mergem mai aproape de clienți cu cel puțin 2 magazine proprii. Ne dorim ca publicul nostru din toate regiunile țării să fie foarte bine informat în ceea ce privește produsele noastre și să aibă acces la magazine în apropierea reşedinţelor lor”, spune Loredana Butnaru, director Miele România.

La IFA 2019, Miele a introdus patru noutăți care tehnologizează locuințele publicului: CookAssist pentru plite cu inducție cu TempControl, Mix&Match, BaristaAssistant și aplicația AddLoad, care le permite utilizatorilor să adauge rufe în mașinile de spălat Miele chiar în timpul programului ce rulează deja.

„Unul dintre trendurile pe care le-am remarcat în 2019 a fost cel legat de achiziționarea de grupe de echipamente. De Black Friday, de exemplu, cea mai mare comandă a inclus, în majoritate, produse electrocasnice pentru bucătărie (plită, cuptor, mașină de spălat vase, combină frigorifică), precum și un uscător de rufe și un aspirator-robot Scout RX2. Acest lucru ne arată că piața premium este pe o pantă ascendentă și suntem mândri să fim promotorii dezvoltării ei”, spune Loredana Butnaru.

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli.

Compania Miele a fost fondată în 1899. Are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2017/18 a crescut la aproximativ 4,1 miliarde de euro. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii