FacebookTwitterLinkedIn

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, a intrat într-un parteneriat alături de Rock Development Holding în vederea unei dezvoltări imobiliare în Poiana Brașov. 

„Meta Estate Trust va contribui, prin implicarea în acest proiect imobiliar, la dezvoltarea stațiunii Poiana Brașov”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO Meta Estate Trust. 

Înființată în urmă cu puțin peste un an, Meta Estate Trust este prezentă pe piața AeRO a Bursei de Valori București și a fost fondată de un grup de antreprenori români cu experiență în piața de capital și cea de real estate.

Modelul de business presupune investiții în segmentul imobiliar, cu un ciclu scurt de rotație a capitalurilor, cu focus pe segmentul rezidențial urban mare. Compania a derulat două plasamente private și o ofertă publică de vânzare de acțiuni, în urma cărora  capitalul social al companiei a ajuns la valoarea de 87 de milioane de lei. De la înființare și până în prezent, Meta Estate Trust a investit peste 21 milioane de euro în 24 de proiecte imobiliare.

Rock Development Holding este un dezvoltator autohton care a finalizat Politehnică Park Residence, un proiect rezidențial cu 434 de apartamente,. Compania dezvoltă, în prezent, Avrig  Park Residence, aflat în dezvoltare în imediata apropiere a Bucur Obor, care va reuni 357 de apartamente, dintre care prima fază, cu 122 de locuințe, a fost deja finalizată.