Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

McDonald’s face angajări pentru 1.000 de locuri de muncă

Compania Premier Restaurants, care operează restaurantele McDonald’s, are un plan de dezvoltare a lanțului de restaurante în România și lansează în perioada următoare circa 1.000 de locuri de muncă la nivel național.
 aboneaza-te
Employer Branding_recrutare McD (3)

Locurile de muncă sunt disponibile pentru pozițiile de lucrător în restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leder și Manager Trainee.

Compania a lansat o nouă campanie de comunicare pentru recrutare sub sloganul „Mi se potrivește” prin care aduce în atenție, cu ajutorul angajațiilor ca eroi ai campaniei, beneficiile pe care compania le oferă: flexibilitate, posibilități clar stabilite de promovare și dezoltare, o echipă unită, training, bonusuri, burse și o carieră.

Salariul de intrare la McDonald’s este de 3.250 lei brut, ce include numeroase beneficii și bonusuri individuale și de echipă pentru toți angajații, acordate pentru implicare și performanță. În ultimul an (1 iunie 2017 – 31 mai 2018), în jur de 550 de angajați au fost promovați în poziții superioare.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România: „Angajații sunt clienții interni ai McDonald’. Iar comunicarea cu angajații este extrem de importantă pentru noi, având în vedere că, pentru dezvoltarea companiei, ei sunt principala sursă de energie. Foarte mulți dintre clienții noștri se întorc la McDonald’s pentru că au avut o experiență foarte bună cu lucrătorii din restaurant, pentru că barista de la McCafé le pregătește cafeaua exact așa cum își doresc, sau pentru că își pot lăsa copiii pe mâini bune la Clubul de Vacanță de care sunt responsabile hostessele de la McDonald’s. Aceasta este o confirmare a faptului că angajații noștri își fac treaba extraordinar, pentru că simt că li se potrivește activitatea de la McDonald’s”.

De 23 de ani, McDonald’s este unul dintre cei mai importanți angajatori din România. De 4 ani, compania a primit în fiecare an titlul de „Cel Mai Bun Angajator” din România, conform studiului AON.

Cei 4.500 de oameni care lucrează în prezent la McDonald’s întâmpină aproape 200.000 de clienți zilnic în restaurante.

În prezent, sunt 72 de restaurante McDonald’s în 21 de orașe din România.

TOPUL AGENȚIILOR DIGITALE ÎN ANUL 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii