FacebookTwitterLinkedIn

Maranc, un brand românesc iubit de bucătarii de top din România aduce profesionalismul în bucătăriile pasionaților de arta culinară, prin produse de top. Brandul crede că orice pasionat în ale gătitului, indiferent că iubește bucătăria tradițională sau se inspiră din bucătăria internațională ar trebui să facă artă în fiecare preparat cu ușurință, folosind ustensile de calitate superioară. Clienții Maranc se bucură de ustensile de bucătărie profesionale ce îți garantează rezistență timp de 45 de ani.

Chef Liviu Morărescu, Chef Marius Agape, Chef Munti, Chef Sorin Stan, Chef Kenan Inci, chef, Vlad Alb, Chef Florin Popa, Chef Raul Vidican, Chef Andrei Flueraru, Chef Catalina Creteanu și mulți alți chefi din România folosesc deja în pregătirea preparatelor lor cuțitele oferite de Maranc și le recomandă ori de câte ori au ocazia, datorită calităților lor excepționale.

                                                                                                        Chef Liviu Morărescu        

Mai mult decât un cuțit, o artă în fiecare detaliu 

Confecționate din materiale durabile precum oțel german, oțel de Damasc, oțel din Pulbere Austria Bohler, unele dintre cele mai renumite materiale la nivel global în fabricarea cuțitelor profesionale de bucătărie datorită rezistenței lor, cuțitele Maranc te transformă într-un bucătar profesionist cu fiecare utilizare.

Atenția la detalii și calitate nu face excepție nici atunci când ne referim la mânerele acestor cuțite care conțin materiale prețioase și durabile precum lemnul de trandafir, lemnul de măslin sau lemn ironwood cu ață de mătase de argint și titan.

Toate aceste făcând din fiecare ustensilă, nu doar una profesională cu calități de excepție dar și un instrument prețios cu un aspect deosebit ce îmbogățește atât bucătăria cât și pe cel care îl utilizează.

Chef Munti

”Preparatele delicioase și aspectuoase necesită pe lângă pasiune și ustensilele perfecte care să te ajute să creezi artă culinară în fiecare farfurie.

Acesta este deviza brandului care își dorește ca fiecare român pasionat de arta culinară sau bucătar profesionist să aibă parte de o astfel de experiență atunci când gătește pentru cei dragi sau pentru clienții săi preparate de top inspirate din pasiunea proprie și gătite cu iubire.

Pentru că, un bucătar profesionist știe cât de important este să te folosești de cuțitul potrivit la momentul potrivit și pentru preparatul potrivit,  Maranc oferă o gamă impresionantă de instrumente de bucătărie ce îți aduc trăsăturile specifice de care ai nevoie în fiecare pas din pregătirea preparatelor tale ce vor face oferi arome, culori, texturi dar și acea portionare perfectă, de fiecare dată.

De la cuțitul bucătarului, cuțite santoku, cuțite pentru filetat, pentru tranșat, pentru tăierea fripturii, pentru decojit, pentru feliat paine dar și satâre pentru spart oase sau cuțite speciale pentru sushi cât și instrumente specifice unei bucătării profesionale complete, toate fac parte din gama Maranc, pentru ca tu să creezi de fiecare dată preparate desăvârșite.

Maranc îți susține excelența în bucătărie

Cu toate că brandul se focusează pe a oferi produse de calitate de fiecare dată dar și garanția că acestea te vor însoți în bucătărie pentru 45 de ani, acesta se implică ori de câte ori are ocazia în susținerea bucătarilor de top sau al celor care sunt novice în arta culinară.

Partener al emisiunii Chefi la Cuțite sau al evenimentelor internaționale de gătit precum România Sushi Cup dar și oferirea de produse pentru cei care se lansează în acum în arta gătitului, pe MARANC găsești inclusiv huse pentru transportarea cuțitelor tale profesionale, tocătoare pentru preparare sau servire cu un aspect elegant sau accesorii pentru întreținerea acestora.

”Starea de spirit a celui ce gătește poate face o diferență uriașă în bucătărie” – este o altă convingere a brandului dar și a bucătarilor care s-au folosit deja de aceste produse. 

Confortul pe care ți-l poate aduce un cuțit care este proiectat cu gândul la cei care își petrec multe ore gătind poate tranforma un preparat oarecare într-unul de excepție.

Din acest motiv toate cuțitele sau ustensilele de bucătărie oferite de Maranc au mânere ergonomice, care îi oferă bucătărului un confort uimitor și ușurință în manevre, indiferernt de timpul pe care acesta îl alocă în bucătărie.

Maranc a fost ales până în prezent de sute de bucătari, chefi dar și de restaurante de prestigiu din România și continuă să o facă datorită calității produselor pe care le oferă, elementelor utilizate în fabricarea acestora care le face să fie durabile dar și a designului impresionat, demn de un bucătar de top sau un pasionat de gătit care se respectă.

Maranc poate fi găsit pe site-ul oficial www.maranc.ro sau la numărul de telefon 0783 037 070.