FacebookTwitterLinkedIn

Delicioasele brânzeturi și dulciuri italiene, băuturile tradiționale renumite în întrega lume sau produsele pentru casă de calitate italiană sunt ușor de accesat de către români, chiar aici, acasă în România.

Cu +40 de magazine fizice în toată România și magazinul online de unde pot fi achiziționate produse autentice italienești, brandul SuperMercato aduce gustul original, aromele încântătoare dar și calitatea de renume mondial al produselor italiene în casele românilor, încă din anul 2015.

Dacă ești un iubitor al produselor cu specific italian indiferent că ne referim la renumitele brânzeturi italiene, băuturi fine, dulciuri apetisante sau produse pentru îngrijirea casei de calitate italiană, prin brandul SuperMercato te poți bucura de toate acestea chiar în locuința ta ori de câte ori îți dorești.

Multe dintre produsele sau preparatele italiene au făcut înconjurul lumii și au ajuns să fie apreciate de oamenii de pe întreg mapamondul datorită aromelor lor unice dar și a calității incontestabile pe care le poți regăsi doar în Italia.

Dacă nu poți ajunge în Italia vin în Italia la tine

Acesta a fost dorința brandului SuperMercato încă din anul 2015 când aceștia au dat viață ideii de a aduce stilul italian în casele tuturor românilor care iubesc aromele, preparatele, texturile sau calitatea italiană, chiar dacă nu pot ajunge în Italia.

Produsele pe care le poți regăsi în magazinele fizice din întreaga țară sunt aduse direct din Italia, garantând astfel calitatea 100% italiană a produselor pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă a stilului de viață italian, la tine acasă.

De la Prosecco, la ulei de măsline sau paste, toate la un click distanță

Varietatea de produse italiene care au ajuns să fie consumate de iubitorii acestui gust autentic, îți este acum la îndemână la un click distanță sau în lanțul de 40 de magazinele fizice deschise până în prezent și care continua să se dezvolte și în alte orașe din România.

Indiferent că iubești gustul Prosecco-ului original italian, că iubești vinurile clasice câștigătoare a numeroaselor premii la nivel internațional, că vrei să aduci în casa ta bucuria gustului unei pizza sau a pastelor preparate din ingrediente originale cu arome autentice italienești sau că vrei să te delectezi cu apetisantele dulciuri italiene precum tiramisu, toate acestea îți sunt puse la dispoziție în magazinele SuperMercato sau îți vor fi livrate direct la ușa ta prin comandă online.

Tradiția face diferența, atât la gust cât și la calitate

Aromele inconfundabile, gustul tradițional dar și rețetele păstrate cu sfințenie din generație în generație au făcut ca produsele italiene să fie iubite în întreaga lume de toți cei care au intrat în contact cu acestea sau au gustat un preparat italian autentic.

Produsele pe care le vei regăsi în magazinele SuperMercato îți garantează calitatea italiană care se raportează la tradiție, originalitate și rețete clasice ce îți vor oferi același gust inconfundabil italian, la fiecare masă.

Mai mult decât atât vei regăsi brandurile cunoscute în întreaga lume precum Barilla, Rio Mare, Mulino Bianco, Lavazza, Matilde Vicenzzi, sau Coppini pentru produsele alimentare dar și Tesori d’Oriente, Chante Calor, Dash, Dixan, Fiorillo și multe altele pentru produsele cosmetice sau detergenți.

SuperMercato îți oferă promoții zilnice în magazinele fizice dar și prețuri accesibile pe site-ul supermercato.ro și poți regăsi inclusiv produse de aceeași calitate italiană, fără gluten, fără adaos de zahăr sau fără sare.

Sărbători cu gust și senzații originale Italiene

Pentru toți iubitorii de produse italiene, magazinele SuperMercato aduc prin produsele lor acele senzații originale italiene precum renumitul cozonac Panettone ce îți vor face sărbătorile de-a dreptul spectaculoase dar și băuturi renumite în întreaga lume de la vinuri roșii, la vinurile roze sau vinurile spumante cu arome inconfundabile și note specifice podgoriilor italiene, ce pot fi savurate alături de cei dragi împreună cu brânzeturile autentice italiene precum Grana Padano sau Mozzarella.

Delectează-te cu cele mai savuroase și încântătoare gusturi italienești de aceste sărbători chiar în interiorul casei tale bucurându-te de preparate sau produse cosmetice și de curățenie cu specific italian.

SuperMercato este o afacere de familie care își dorește să te bucuri de o experiență impresionantă în viața ta aducând stilul italian la mesele cu cei dragi, în perioada sărbătorilor, la ocazii speciale sau atunci când îți dorești pur și simplu să te simți ca în Italia.

Brandul SuperMercato poate fi găsit pe www.supermercato.ro sau în magazinele fizice din Arad, Pitesti, Bacău, Brăila, Onești, Oradea, Brașov, București, Cluj, Constanța, Deva, Craiova, Galați, Târgu Jiu, Iași, Târgu Mureș, Baia Mare, Piatra Neamț, Ploiești, Satu Mare, Suceava, Timișoara, Târgoviște și Vâlcea.