FacebookTwitterLinkedIn

Plasamentul privat de acţiuni emise de Mambricolaj şi intermediat de TradeVille pe 3 septembrie 2020 a fost închis anticipat în prima zi, la preţul maxim de 20 RON/acţiune, cu o suprasubscriere de 76%. Toate acţiunile oferite au fost subscrise în primele 3 minute ale plasamentului, peste 90% din subscrieri fiind făcute prin platforma online de tranzacţionare TradeVille“, se precizează într-un comunicat al TradeVille, intermediarul ofertei.

Suma obținută vă fi folosită de companie pentru deschiderea de noi magazine în Bucureşti şi alte orașe precum Braşov, Cluj sau Iaşi. Acţiunile emise vor fi listate în perioada următoare pe piaţa SMT a Bursei de Valori Bucureşti.

Oferta de acţiuni a constat în vânzarea unui număr de 423.000 acţiuni ordinare şi nominative, la un preţ cuprins între 16 lei/acţiune şi 20 lei/acţiune.

Suntem bucuroşi să constatăm interesul foarte ridicat al investitorilor pentru oferta de acţiuni şi dorinţa acestora de a ni se alătura în proiectul construirii unei companii etalon atât în industria de bricolaj, cât şi la Bursa de Valori Bucureşti. Listarea la bursă este o direcţie strategică a companiei, parte a planului de extindere accelerată a reţelei de magazine Mambricolaj în principalele centre urbane din România. Ne dorim în felul acesta să fim mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim o variantă mult mai eficientă de a-şi procura mobilă sau accesorii de mobilă din supermarketul nostru, folosindu-se şi de avantajul primirii unei consultanţe specializate şi al serviciului de proiectare de mobilă“, a declarat Cristian Găvan, CEO Mambricolaj.

La rândul său, Ovidiu-George Dumitrescu, director general adjunct TradeVille, a subliniat că nu este nevoie de o anvergură de companie multinaţională pentru a obţine finanţare pe bursă.

Suntem bucuroşi să putem anunţa succesul unei noi oferte, de data aceasta una de acţiuni. Interesul mare al investitorilor a fost dovedit de rapiditatea închiderii ofertei. Acest lucru arată că, într-adevăr, bursa este pentru oameni: atât pentru cei care caută alternative de plasament cu potenţial ridicat, cât şi pentru antreprenori, inclusiv pentru cei care nu sunt din domeniul tehnologiei. Nu este, deci, necesar să fi redescoperit roata sau să ai anvergura unei companii multinaţionale pentru a te finanţa de la bursă. Tot ce trebuie este să ai deschiderea şi să îţi asumi organizarea necesară pentru a oferi investitorilor care îţi acordă capitalul lor o experienţă bună ca partener în afacerea pe care o dezvolţi. Onestitatea şi organizarea clădesc încrederea, iar aceasta conduce la cele mai bune rezultate pentru toţi cei implicaţi“, a afirmat Dumitrescu.

Mai multe detalii despre Mambricolaj și listarea să la bursă puteți regăsi aici.