FacebookTwitterLinkedIn

Lime Medical este o companie specializată în importul și distribuția consumabilelor medicale, construită pe standarde raportate la cel mai înalt nivel al calității. 

În contextul pandemiei globale Covid-19, Lime Medical și-a consolidat statutul de distribuitor responsabil cu livrarea celor mai sigure măști de protecție dedicate copiilor, pentru a putea susține nevoia părinților de a-i ști pe cei mici în siguranță. 

Măștile de protecție pentru copii de pe limemedical.ro sunt produse ce se bucură de garanția producătorilor față de respectarea cerințelor UE, privind eficiența lor împotriva noului coronavirus SARS-CoV-2. 

Garanția calității măștilor de protecție pentru copii

Experiența de peste 10 ani a companiei Lime Medical a facilitat formarea unei rețele de distribuitori, selectați cu extrem de multă responsabilitate, astfel încât produsele din categoria Masti de protectie pentru copii să asigure cel mai înalt nivel de siguranță.

Disponibile pe site la prețuri foarte avantajoase, măștile de protecție FFP2 / KN95 dedicate celor mici se raportează cerințelor standardului EN 149:2001 + A1:200. Acestea oferă protecție sporită împotriva particulelor solide și lichide, cu diametru mei mare de 0.3 microni. 

Beneficii sesizabile chiar de la primele utilizări

Obiectivul Lime Medical este de a pune la dispoziție măști de protectie pentru copii, ce pot   asigura un nivel de protectie cât mai ridicat împotriva agenților patogeni, alături de alte beneficii simplu de observat. Acestea răspund unor nevoi clare, în contextul Covid-19: 

  • eficiență în filtrarea particulelor ≥ 95%
  • garanția unei respirații ușoare 
  • potrivire facilă pe fața celui mic 
  • confort sporit la utilizare îndelungată

Cercetările arată că măștile de protecție tip FFP garantează un nivel de siguranță de 12 până la 16 ori mai ridicat, comparativ cu măștile medicale (chirurgicale). Un aspect important de precizat în acest context este, însă, legat de potrivirea lor corectă pe fața celor mici. 

Atât timp cât măștile de protecție pentru copii nu sunt poziționate corect, astfel încât să acopere nasul, gura și bărbia, riscul de infectare creste. În acest sens, este recomandată citirea instrucțiunilor de utilizare, regăsite în pagina produselor din oferta Lime Medical. 

Măști de protecție pentru copii livrate prin easybox

Lime Medical a introdus opțiunea livrărilor în peste 2000 de locații easybox, disponibile pe întreg teritoriul țării. Acest sistem de expediere sigur și rapid anulează necesitatea întâlnirii dintre client și curier, fiind disponibil 24/7. 

Alături de măștile de protecție pentru copii, un număr de aproximativ 90 de produse din oferta Lime Medical mai pot fi livrate în prezent prin serviciul easybox. Cerințele de livrare: 

  • dimensiuni maxime admise: 37 x 44.5 x 39 cm 
  • greutate maximă admisă: 20 kg 

Alte beneficii oferite de Lime Medical

Experiența unei sesiuni de cumpărături online pe www.limemedical.ro înseamnă:

  • gamă variată de produse, la prețuri foarte avantajoase 
  • suport de specialitate prin email sau telefon 
  • garanția securității plăților realizate online 
  • drept de retur pentru o perioadă de 30 zile etc

Gama completă de măști pentru protecția celor mici prezintă informații complete despre aplicabilitatea acestora, precum și despre alternativele la care utilizatorii au acces (modele, culori, prețuri etc). 

Utilizarea filtrelor de sortare a produselor din oferta Lime Medical simplifică întreaga sesiune de cumpărături online. În funcție de criteriile privind alegerea unei măști de protecție, filtrele activate afișează în pagină cele mai relevante produse. 

Lime Medical. Building further bridges