FacebookTwitterLinkedIn

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin va deschide la jumătatea lunii mai cel de-al doilea magazin din Brașov. Acesta este cea de-a 20-a unitate a rețelei retailerului în România. 

Potrivit reprezentanților companiei, noul magazin va avea o suprafață totală de 7.000 mp și va cuprinde o ofertă de peste 23.000 de produse, de la materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte până la produse pentru casă și multe altele. Magazinul va avea peste 100 de angajați, dintre care 80 au fost deja recrutați. 

Totodată, clienții vor avea acces și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, Comanda telefonică și Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin.

În România funcționează 19 magazine Leroy Merlin, cu peste 3.000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Cifra de afaceri netă a Leroy Merlin România ajungea la 2,16 miliarde lei în anul 2020, în timp ce profitul atingea 176,7 milioane de lei.