Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

Lemet a investit 1,7 milioane de lei în două magazine noi

Producătorul prahovean de mobilă Lemet deschide două noi magazine Lem’s în Piatra Neamț și Baia Mare. Investiția în amenajarea acestora se ridică la 1,7 milioane de lei, iar suprafața totală este de 1.900 mp.
lemet_mobila.JPG

Investiția în magazinul de 200 de mp din Piatra Neamț se ridică la 400.000 lei, în timp ce la Baia Mare s-au investit 1,3 milioane de lei în 1.700 mp.

“În zona Moldovei am înregistrat un interes din ce în ce mai crescut pentru produsele noastre, iar magazinul din Piatra Neamț a venit firesc, ca răspuns la cerințele clienților noștri. Am ajuns, asfel, să avem 12 magazine în Moldova și planurile de extindere în zonă continuă”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Magazinul Lem’s din Baia Mare este al patrulea magazin din județul Maramureș.

În acest an, Lem’s a deschis, în total, 4 magazine, la Târgoviște, Satu Mare, Piatra Neamț și Baia Mare, cu o investiție totală de 3,6 milioane de lei. Cel mai mare magazin deschis anul acesta este cel din Baia Mare.

 

“Anul acesta am observat o creștere de 20% a vânzărilor în rate, fapt ce ne demonstrează că eforturile noastre de a face achizițiile de mobilă mult mai <<confortabile>>  pentru client, a fost apreciat și dă roade”, a încheiat Adrian Rizea, director comercial Lem’s

În prezent reţeaua LEM’S are aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării, iar pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Lemet a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 125 mil. lei, în creștere cu aproape 16% față de anul 2015 și un profit net de 5 mil. lei, potrivit datelor Ministerului de Finanțe.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii