Cautare
, Contributor

Forbes Staff

IT |
|

Lanțul de retail dedicat Apple, iSTYLE, deschide un nou magazin în Iulius Mall Cluj

iSTYLE, lanțul de retail dedicat Apple, ajunge la 11 magazine în toată țară, deschizând un nou magazin în Cluj-Napoca, orașul cu cele mai multe locații după București.
iSTYLE -interior 3

Localizat în Atriumul principal din Iulius Mall, noul magazinul iSTYLE concentrează într-un format compact, cu un design simplu și eficient, același mix de produse Apple, accesorii premium și servicii.

“Extinderea business-ului în Cluj, demonstrează importanța pe care iSTYLE o acordă orașului. Ne bucurăm că reușim să le oferim clujenilor încă o opțiune de a interacționa cu produsele lor preferate de înaltă tehnologie. Iubim spiritul liber și creativ al acestui oraș, atât de apropiat valorilor Apple, și suntem convinși ca, prin deschiderea acestui al doilea magazin, vom reuși să satisfacem mai bine nu doar cantitativ, ci și calitativ, exigențele clienților noștri”, a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail.

În anul 2019 iSTYLE retail a avut o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro, reprezentând o creștere de aproximativ 30% față de anul precedent. Este cea mai mare cifră de afaceri înregistrată până în prezent, corelată cu o creștere a profitului net și a numărului de angajați, care a depășit în prezent 80 de persoane. Următorul obiectiv al companiei este relocarea magazinului iSTYLE Brașov într-un nou centru comercial, care își va deschide porțile în luna mai 2020.

Odată cu deschiderea noului magazin din Iulius Mall Cluj, iSTYLE gestionează 11 locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează aproximativ 1.600 mp de retail high-tech. iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii