FacebookTwitterLinkedIn

Într-o perioadă fără precedent pentru istoria recentă, am învățat să prețuim lucrurile care ne fac viața mai frumoasă. Pe 10 noiembrie ne-am văzut la Forbes LIFE Awards, ocazia ideală de a ne reuni și a depăna amintiri, într-o atmosferă care a recreat spațiul italian – la dolce vita.

Seara a fost o celebrare a vieții trăite frumos, într-o superbă atmosferă italiană, de la portocali și lămâi, la ceasurile Dolce Vita, până la muzică și desertul La dolce vita, tortul cu cremă de citrice.

Am început cu o discuție încântătoare și educativă despre ce înseamnă să trăim frumos în aceste vremuri dificile – La dolce vita – utopie sau posibil? –, moderată de Sonia Argint, prezentatoare TV și blogger, alături de speakerii invitați:

🍋 Andreea Birladeanu, Marketing Manager TEILOR

🍋 Ioana Bâldea Constantinescu, Brand Manager Editura Corint

🍋 Cristian Samfira, Designer

Ioan Bențe, cofondator și CEO Nazzuro Aqua, ne-a vorbit despre rolul apei purificate Nazzuro, perfect echilibrată, sănătoasă și sigură în viețile noastre.

Invitații s-au bucurat de momente speciale și surprize. Seara a început cu acorduri de inspirație italiană, în interpretarea artiștilor de la Trupa The Mood, într-un decor superb gândit și realizat de echipa MAISON DADOO!

NESPRESSO le-a oferit celor prezenți experiența autentică a cafelei inegalabile printr-o mare varietate de sortimente, fiecare având propriul său caracter distinctiv și note aromatice. Invitații au savurat cafea delicioasă pregătită cu ajutorul sistemului inovator din gama profesională.

Invitații au avut oportunitatea de a admira în sala de la Biavati Events minunata mașină BMW iX – pionierul unei noi ere a mobilității electrice – disponibil în showroom-urile AUTOMOBILE BAVARIA.

La cornerul TEILOR au putut descoperi și proba un mix de bijuterii dedicate doamnelor, toate create sub semnătura TEILOR, cu propriul design.

La cornerul KULTHO invitații au putut descoperi ceasurile Longines DolceVita, un omagiu adus frumosului, colecția DolceVita fiind special creată pentru femeia secolului XXI.

NAZZURO AQUA a oferit apă purificată plată la temperatură ambientală, apă purificată rece și apă purificată frizzante, iar JIDVEI au gândit un wine pairing excepțional.

KITCHEN INC. a bucurat invitații cu un candy bar cu răsfățuri dulci de la Lulu’s Cake.

FARMEC i-a invitat pe cei prezenți să testeze prima gamă „skinimalistă” lansată de laboratoarele Gerovital – Gerovital Must Have.

La standul ILLUMA CLINIQUE au putut participa la un concurs pentru a câștiga o ședință de PRP (Terapia Vampir) ce poate fi realizată atât de doamne, cât și de domni, în zona feței sau în zona scalpului, câștigătorul fiind anunțat pe pagina de Instagram illumaclinique.

Și au putut păstra o amintire fizică a întâlnirii la photobooth-ul celor de la FARMACIA SPRING, Farmacia la Preț Mic!

La cornerul Forbes Romania Magazine x Centric IT Solutions Romania fiecare participant a putut descoperi noua aplicație Forbes Romania Magazine!

Pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să fie cu totul și cu totul special, am pregătit pentru invitați un kit care să recreeze atmosfera spațiului italian – la dolce vita.

Am ales să oferim premianților acestei ediții dedicate lucrurilor care ne fac viața mai frumoasă, trofee-terarii – purtătoare de viață și de frumos. Trofeele au fost realizate de echipa Greenarium cu multă imaginație, migală, atenție și pasiune.

Premianții Forbes LIFE Awards au fost:

Forbes Good Life Car: BMW iX M60

• Forbes Good Life Coffee: Nespresso

• Forbes Good Life Interiors: Lemon Interior Design

• Forbes Good Life Diamonds: TEILOR

• Forbes Good Life Watch: TUDOR WATCHES

Premiul a fost ridicat de Alexandra Țenescu, Director de Comunicare Chronolink România.

Forbes Good Life Masterpiece Watch: Grand Seiko Kodo Constant Force Tourbillon

Premiul a fost ridicat de Mădălina Diaconu, Marketing Manager Kultho.

• Forbes Good Life Travel: Turkish Airlines

• Forbes Good Lifestyle: Maison Dadoo

• Forbes Good Life Art World: Senso Arte

• Forbes Good Life Food: Ana Consulea

Premiul a fost ridicat de Cristina Lica, Consultant comunicare.

• Forbes Good Life Designer: Cristian Samfira

• Forbes Good Life Office: myhive

Forbes Good Life Pharmacy: Farmacia Spring

• Forbes Good Life Oaza de Bine: MioBio

• Forbes Good Life Commercial Buildings: Anchor Grup pentru 25 de ani de activitate

• Forbes Good Life Leadership în Televiziune: Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D!

Premiul a fost ridicat de Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Kanal D

• Forbes Good Life Responsibility: RESPO CITY

• Forbes Good Life Personality: Fulga Dinu, Country Manager Romania CPI Property Group.

Mulțumim partenerilor:

Parteneri strategici: Automobile Bavaria, Carrefour, TEILOR, tbi bank Romania, ELI PARKS

Cafeaua oficială: Nespresso

Apa oficială: Nazzuro Aqua

Parteneri gold: Catena – Farmacia Inimii, Chronolink, Bucuresti Mall Vitan, Kitchen INC., Farmec, KULTHO

Tech Innovation Partner: Centric IT Solutions Romania

Parteneri: Chilli Ideas, Maison Dadoo, Greenarium.ro, Editura NEMIRA, Lavanda Laurei, Jovie Belle, Holograma 3D, Illuma Clinique, Trupa The Mood, Jidvei

Fotografiile de la FORBES LIFE AWARDS 2022 pot fi văzute aici!

Despre Forbes LIFE România

Viața bună. Viața frumoasă. La dolce vita. La joie de vivre. The Good Life. Noi, cei de la Forbes Life, suntem de părere că o viață bună înseamnă o viață trăită frumos. Ceea ce nu înseamnă neapărat o iarnă în Maldives sau o mașină bolid sau o bijuterie somptuoasă. Toate acestea sunt minunate și ni le dorim măcar pe rând dacă nu se poate deodată. Însă, o viață trăită frumos se compune și dintr-o plimbare în parc, în liniște și pace, o carte citită pe terasă, în tihnă sau cu sufletul la gură (în funcție de genul cărții), o floare frumoasă, discuții cu oameni de la care avem ce învăța. Și iată, în această perioadă fără precedent pentru istoria recentă, am învățat să prețuim lucrurile care ne fac viața mai frumoasă.

Această viață frumoasă o descriem din 2012 în revista Forbes Life și o onorăm prin premiile Forbes Good Life.

Vizitați ForbesLIFE România pe Facebook http://www.facebook.com/forbesliferomania

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

#forbeslifeawards #galaforbeslifeawards #forbesliferomania #forbeslife #ForbesEvents