Cautare
, Contributor

Social media |
|

Kremlinul consideră interesantă ideea lui Musk ca Putin să se alăture rețelei Clubhouse

O invitație din partea șefului Tesla, Elon Musk, pentru ca președintele rus Vladimir Putin să i se alăture în cadrul unei conversații pe o aplicație de socializare? „Foarte interesant”, a fost răspunsul Kremlinului luni.  
Vladimir Putin

Musk a etichetat duminică contul de Twitter al Kremlinului prin următorul tweet: „Doriți să avem o conversație în Clubhouse?”, transmite Reuters.

„Ar fi o mare onoare să vorbesc cu tine”, a adăugat Musk, cel mai bogat om din lume, într-un tweet în limba rusă.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor la o conferință telefonică: „În general, aceasta este desigur o propunere foarte interesantă, dar trebuie să înțelegem despre ce e vorba, ce se propune. Mai întâi trebuie să verificăm, apoi vom reacționa.”

Clubhouse, o rețea socială lansată anul trecut, necesită ca noii veniți să fie invitați de utilizatorii existenți înainte de a se putea alătura. Aceasta oferă o selecție de camere de chat audio care sunt împărțite pe subiecte.

Putin, fost ofițer KGB, care a descris cândva Internetul ca un proiect CIA, s-a declarat de ani de zile suspicios în privința tehnologiei moderne.

„Președintele Putin nu folosește personal rețelele sociale în mod direct”, a mai spus Peskov. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii