FacebookTwitterLinkedIn

Deputatul Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, a anunţat că judeţul pe care îl reprezintă va primi 316 milioane de euro prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, pentru dezvoltare, aceasta fiind una dintre cele mai mari alocări din ţară, care „va contribui major la îmbunătăţirea nivelului de trai a comunităţilor”.

Ștefan Stoica: „Guvernul Nicolae Ciucă a alocat Doljului fonduri în valoare de peste 316 milioane de euro prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny, a treia cea mai mare alocare din ţară.

Astfel, judeţul Dolj primeşte fonduri în valoare de peste 135 milioane de euro pentru investiţii în proiecte de alimentare cu apă a localităţilor şi sisteme de canalizare şi peste 180 milioane de euro pentru proiecte de infrastructură rutieră: drumuri şi poduri.

Valoarea totală alocată judeţului nostru depăşeşte suma de 316 milioane de euro şi (…) va contribui major la îmbunătăţirea nivelului de trai din comunităţile doljene! Este şansa la dezvoltare a judeţului Dolj pentru că Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny se adresează tuturor comunităţilor locale, fie că vorbim de municipii, oraşe sau comune, iar fondurile alocate merg către toate administraţiile, indiferent de culoarea politică”, conform Agerpres.