FacebookTwitterLinkedIn

Având 1150 de metri pătrați suprafață utilă, vila soților Seinfeld a fost construită în 1991 și este situată pe un teren de 28 de acri (peste 11 hectare).

Situată în Telluride, Colorado, într-o zonă rezidențială exclusivistă, „cabana” de schi a soților Seinfeld, cu 11 camere și 12 băi, a fost vândută mobilată.

Într-o tranzacție separată a fost vândută și casa de oaspeți cu patru camere și trei băi, pentru care noul proprietar a plătit separat 2,775 milioane de dolari. Clădirea are 300 de metri pătrați suprafață utilă și este înconjurată de un teren de 17 acri (aproape 7 hectare).

Schiori pasionați, soții Seinfeld au plătit 9,8 milioane de dolari în 2007, când au achiziționat cele două proprietăți situate în apropiere de pârtia de schi din Telluride, una dintre stațiunile de iarnă de top din SUA. Clădirile au fost renovate și redecorate și au fost puse prima dată în vânzare în 2011, prețul cerut atunci fiind de 18,3 milioane de dolari.

Cum nu s-a arătat nici un cumpărător, Jerry Seinfeld a pus din nou vila în vânzare la începutul anului trecut.

În clădirea principală, livingul cu tavan deschis și lambrisat este punctul de actracție: ferestrele din tavan în podea oferă o priveliște încântătoare spre crestele înzăpezite ale muntelui Wilson și ale munților San Miguel.

Șemineul uriaș, cu ramă din piatră aparentă și mobilierul rustic cu accente elegante dau încăperii o notă de confort și intimitate.

Cu blaturi din lemn, electrocasnice de ultimă generație, insulă cu bar și tavan cu grinzile la vedere, bucătăria se integrează în același decor rustic, în stil Western. În apropiere se află două spații destinate servirii mesei, unul cu aceleași ferestre înalte care se regăsesc și în living.

În vârstă de 67 de ani, Jerry Seinfeld și soția sa, Jessica, cu 17 ani mai tânără, autoarea a cinci cărți de gătit și fondatoarea unei organizații caritabile, au beneficiat de oportunitatea creată de interesul tot mai mare pentru case de vacanță în Telluride. Pe parcursul anului trecut, vânzările în zonă au crescut cu 50%, iar prețurile cu 39%, arată un studiu făcut de Sotheby’s International Realty.