Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Lideri |
|

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume pentru al doilea an consecutiv

Cum prosperă business-ul Amazon, așa prosperă și averea lui Jeff Bezos, care este mai mare cu 19 miliarde față de anul trecut.  
 aboneaza-te
Jeff Bezos

La nivel global anul 2017-2018 a mers pe un trend pozitiv pentru companiile de e-commerce, iar acest lucru îl ține pe fondatorul și CEO-ul Amazon în fruntea listei miliardarilor planetei pentru al doilea an consecutiv, cu o avere de 131 de miliarde de dolari.

În 2018, Bezos a devenit prima persoană din lista miliardarilor Forbes cu o avere netă de peste 100 de miliarde de dolari. Deși stocul companiei Amazon a scăzut de la vârful de 2.012 dolari pe acțiune, în luna august, stocul încă valorează mai mult decât acum un an.

Citește și: Francoise Bettencourt Meyers este cea mai bogată femeie din lume în 2019

Toată lumea așteaptă cu „sufletul la gură” să vadă dacă Jeff Bezos va rămâne în fruntea clasamentului după divorț. Miliardarul anunța (pe 9 ianuarie 2019), că el și soția sa MacKenzie au decis să meargă pe drumuri separate, după 25 de ani de căsnicie.

Publicația National Enquirer  pretinde că Bezos „și-a înșelat soția”, ”ducându-și amanta în destinții exotice cu avionul său privat de 65 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, o sursă apropiată lui Jeff și MacKenzie Bezos a declarat pentru DailyMail.com că cei doi „s-au străduit din greu” să-și păstreze căsnicia înainte de a se despărți și că Jeff Bezos a început să se vadă cu Sanchez abia după despărțirea de MacKenzie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii