Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Francoise Bettencourt Meyers este cea mai bogată femeie din lume în 2019

Francoise Bettencourt, moștenitoarea imperiului L'Oréal - care este și președintele companiei deținută în proporție de 33% de către familia sa – este cea mai bogată femeie din lume, cu o avere de 49,3 miliarde de dolari.
FRANCE-JUSTICE-BETTENCOURT

Bettencourt Mayers, care ocupă locul 15 în topul celor mai bogați oameni din lume, este în fruntea listei Forbes a celor mai bogate femei de pe planetă, în 2019

Nepoata fondatoarei L’Oréal, Eugene Schuller, și membru al board-ului din 1997, Bettencourt Mayers a debudat anul trecut pentru prima dată pe lista miliardarilor lumii, după moartea mamei sale, Liliane Bettencourt, în septembrie 2017. Liliane a fost în topul miliardarilor încă de la prima listă publicată în 1987.

Citește și: Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume pentru al doilea an consecutiv

Afacerile familiei Bettencourt au crescut cu 7,1 miliarde de dolari în 2018, adică 17%, cu venituri totale de 30,6 miliarde de dolari. Bettencourt Meyers, care locuiește la Paris, este președintele Fundației Bettencourt Schueller. Fundația încurajează progresul francez în domeniul științei și al artei, oferind bani și sprijin proiectelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii